Rezultatīvā cīņā pieveicam Gulbeni

Uzvaru pie uzvaras turpina krāt BK “Jelgava”, kas kārtējā Latvijas Basketbola līgas​ (LBL) 2.divīzijas čempionāta TOP 12 posma spēlē savā laukumā ar 94:84 apspēlēja “Gulbenes Buki/BJSS”​, tādejādi gūstot jau septīto panākumu pēc kārtas.

Spēli ar Gulbeni jelgavnieki iesāka nedaudz pasīvi un sasaistīti, kas atspoguļojās arī mača rezultātā – 5:0 par labu visiem. Taču kā vēlāk izrādījās, tad tā arī bija vienīgā reize, kad vadības groži bija gulbeniešu rokās, jo turpmākajā cīņas laikā notikumus laukumā diezgan droši kontrolēja mūsējie. Spēles pirmajā ceturtdaļā īpaši rezultatīvs bija komandas kapteinis Edgars Krūmiņš​, kurš pretinieku grozā sameta 13 punktus, reizē uzsākot jelgavnieku izrāvienu. Puslaika pārtraukumā mūsējie varēja doties diezgan labā noskaņojumā, jo uz rezultāts uz tablo vēstīja 55:40 par labu laukuma saimniekiem. Plaši manevrējot ar spēlētāju sastāvu, mūsējie otrajā puslaikā gulbeniešiem ļāva nedaudz samazināt rezultāta starpību, kas gan ne uz brīdi neradīja šaubas par šīs cīņas uzvarētāju, tās noslēgumā ļaujot svinēt panākumu ar 94:84 (25:18, 30:22, 17:19, 22:25).

Rezultatīvākais spēlētājs mūsējo rindās ar 23 gūtajiem punktiem bija jau minētais Edgars Krūmiņš, kuram ar 19 un 12 ačiem piebalsoja attiecīgi Andris Justovičs​ un Jānis Bērziņš​. Pārējie punktu guvēji: Kalvis Krūmiņš 11, Gatis Justovičs 11, Ronalds Elksnis 9, Oskars Liepiņš 4, Toms Bitītis 3, Jānis Atelbauers 2.

Šī BK “Jelgava” basketbolistiem bija jau septītā uzvara pēc kārtas, kas TOP 12 posma kopvērtējumā ar 13 uzvarām un 4 zaudējumiem ļauj ieņemt trešo vietu.

Nākamo čempināta spēli jelgavnieki aizvadīs jau šo piektdien, kad izbraukumā Latvenergo sporta zālē mērosies spēkiem ar RTU vienību. Spēles sākums plkst. 19.00.

Atbalsti savas pilsētas komandu. Visi par Jelgavu​.
Foto: Austris Auziņš​, Jelgavas Vēstnesis​.