Turpinām uzvaru sēriju

Trešo uzvaru pēc kārtas Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2.divīzijas TOP 12 turnīrā izcīnījis BK “Jelgava”, kas izbraukumā pārliecinoši ar 92:70 pieveica BK “Ogre/Kumho Tyre-2” otro vienību.

Līdzīgi kā iepriekšējā spēlē pret RTU, arī cīņā ar BK “Ogre/Kumho Tyre” otro komandu spēles uzvarētājs lielā mērā tika izšķirts jau mača pirmajā ceturtdaļā, kuru mūsējie uzvarēja ar 25:11. Iesaistot spēlē gandrīz visus pieteiktos spēlētājus (nespēlēja vienīgi Maksims Husko), mūsējie visu maču droši kontrolēja tās gaitu, aizvadot to līdz loģiskam noslēgumam – 92:70 (25:11, 19:19, 23:17, 25:23).

Jelgavnieku rindās rezultatīvākie spēlētāji ar 20 gūtajiem punktiem bija gan Edgars Krūmiņš, gan Andris Justovičs. Pirmajam arī 9 atlēkušās bumbas. Savukārt sezonas rezultatīvāko spēli aizvadīja Jānis Atelbauers, kurš uzvaru kaldināja ar 16 ačiem, trāpot 8 no 10 divpunktu metieniem, kā arī četrām atlēkušajām bumbām. Jāizceļ arī Jāņa Bērziņa sekmīgais sniegums spēles pirmajā ceturtdaļā, kurā viņa trīs precīzie tālmetieni ievadīja jelgavnieku starta izrāvienu. Kopā Bērziņam 11 gūtie punkti.
Pārējie punktu guvēji: J.Roziņš 10, T.Bitītis 7, G.Justovičs 4, E.Satovskis un N.Kļaviņš pa 2.

TOP 12 čempionāta kopvērtējumā BK Jelgava ar 9 uzvarām un 4 zaudējumiem pakāpusies uz ceturto vietu.

Atbalsti savas pilsētas komandu. Visi par Jelgava.
Foto: Austris Auziņš, Jelgavas Vēstnesis.