Pirmo reizi pret Olimpiskais centrs “Limbaži”

Rītvakar aizvadīsim kārtējo Latvijas Basketbola līga (LBL) 2.divīzijas regulārā turnīra spēli, kurā pirmo reizi mērosimies spēkiem ar OC “Limbaži basketbolistiem. Spēle norisināsies Limbažu 3.vidusskolas sporta zālē, sākums plkst.20.00.

Pirms šīs spēles jelgavnieku kontā ir četras uzvaras sešos aizvadītajos mačos. Jāpiebilst, ka abus zaudējumus, ieskaitot pēdējā mačā mājās piedzīvoto neveiksmi ar 79:92, mūsējiem ir sagādājusi viena no šīs sezonas galvenajām favorītēm Bk Ķekava. Tikmēr OC “Limbaži” rēķinā šobrīd ir piecas uzvaras tik pat aizvadītajos mačos. Pēdējā spēlē limbažnieki izbraukumā sīvā cīņā ar 88:82 apspēlēja Ventspils Augstskola.

Līderu cīņa: Edgars Krumins vs Armands Ošiņš
Jelgavnieku izteikts līderis ir Edgars Krūmiņš, kurš aizvadītajās spēlēs ir izcēlies ar vidēji gūtiem 25 punktiem, 9 atlēkušajām bumbām, 3,5 piespēlēm un +26 efektivitāti, kas otrs labākais rādītājs visā līgā.
Līdzīgi situācija ir OC “Limbažu” nometnē, kur tās neapšaubāms vilcējs ir Armands Ošiņš, kurš vidēji uzrādījis šādus rādītājus: 19,6 punkti, 6,8 atlēkušās bumbas un 6 piespēles.

Spēlei online režīmā sekot līdzi varēs www.basket.lv
Atbalsti savas pilsētas komandu. Visi par Jelgavas pilsēta
Foto: Austris Auzins, Jelgavas Vēstnesis