Agnis Čavars : “Izlieto ūdeni sasmelt neizdevās”

17.oktobrī “Aldaris” Latvijas Basketbola līgas spēlē basketbola klubs “Jelgava” savā laukumā piedzīvoja pamatīgu sagrāvi, ar 58:84 piekāpjoties “Liepāja/Triobet”. Pēc spēles jelgavnieku komandas kapteinis Agnis Čavars atzina, ka pret šāda līmeņa komandu jāspēlē ar 110% lielu atdevi.

“”Liepāja/Triobet” ir ļoti labi nokomplektēta komanda, kas laukumā kļūdas nepiedod. Savukārt, mēs nespējām realizēt daudz brīvu metienu, zaudējām cīņā par atlecošajām bumbām.  Turklāt tā arī neizdevās lauzt spēli, vai arī, kaut nedaudz samazināt pretinieku pārsvaru rezultātā,” spriež A.Čavars, kurš pret liepājniekiem guva deviņus punktus, izcīnījas sešas atlecošās bumbas un pārtvēra trīs piespēles. “Esam gados jauna komanda un tajā nav daudz slaidu, gara auguma vīru, taču arī šis nav īstais attaisnojums pretinieku nospiedošajam pārsvaram cīņā par atlecošajām bumbām. Uzskatu, ka daži komandas spēlētāji nebija kārtīgi noskaņojušies cīņai. Arī pats sākumā nespēju realizēt vairākus tālmetienus un nenospēlēju maču savu spēju robežās.”

Jelgavnieku komandas kapteinis pēc piedzīvotā zaudētāja ģērbtuvē savai komandai uzsvēra, ka šī ir viena no daudzajām sezonas spēlēm. Tā pēc iespējas ātrāk jāaizmirst, taču pašiem vajadzētu pārdomāt katram savu sniegumu un izvērtēt kļūdas, lai no tām varētu mācīties un neuzkāpt uz tā paša grābekļa sezonas laikā atkārtoti.