BK “Jelgava” pirmo reizi laiž klajā spēļu abonementus

Īsi pirms basketbola kluba “Jelgava” “Aldaris” Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās mājas spēles, kas paredzēta 10.okotbrī plkst. 17.00 Zemgales olimpiskajā centrā, Klubs piedāvās saviem uzticamajiem faniem iegādāties 2015./2016.gada sezonas mājas spēļu abonementus. Tos varēs  iegādāties sacensību norises dienā uz vietas.

“Jelgavas” komanda šajā sezonā no okotbra līdz aprīlim aizvadīs 18 spēles savu skatītāju priekšā. Mājas spēļu norises vieta visas sezonas garumā paredzēta Zemgales olimpiskajā centrā.

Pirms 10.oktobra spēles abonenta cena būs 40 EUR. Iegādājoties abonementu, tā īpašniekam būs iespēja brīvi izvēlēties sēdvietu tribīnēs.

Atgādinām, ka mājas spēlēs pieaugšajiem ieejas biļetes cena ir 3.00 EUR. Skolēniem, studentiem un pensionāriem (uzrādot apliecību) – 1.00 EUR, bet pirmsskolas vecuma bērniem un inzvalīdiem ieeja ir bez maksas.

Līdz šim “Aldaris” LBL čempionātā BK “Jelgava” aizvadījis divas spēles. Sezonas atklāšanas spēlē 29.septembrī mūsu vīri izbraukumā ar 53:60 piekāpās “Jūrmala/Fēnikss”, bet 7.oktobrī viesos ar 78:73 pārspēja BK “Jēkabpils”. Pēc aizvadītajām spēļu kārtām, Mārtiņa Gulbja un Gata Justoviča vadītā komanda ar vienu uzvarētu un zaudētu maču atrodas 5.pozīcijā, 11 komandu konkurencē.

Sestdien, 10.oktobrī plkst. 17.00 Zemgales olimpiskajā centrā jelgavnieki tiksies ar basketbola klubu “Barons/LDz”.