BK “Jelgava” izsludina karsējmeiteņu atlasi

Basketbola klubs “Jelgava” sadarbībā ar deju studiju “Night & Day” izsludina kluba karsējmeiteņu atlasi, kas paredzēta 16.septembrī, plkst. 19.30 Jelgavas sporta hallē.

Turpinot iesāktās tradīcijas, arī šogad BK „Jelgava” mājas spēļu pārtraukumā ar enerģiskiem un oriģināliem priekšnesumiem skatītāju izklaidēs karsējmeiteņu komanda. Šogad plānots dažādot performances spēļu starplaikos, tik ļoti daudz nepieturoties pie klasiskajiem karsēju deju soļiem.

„Vairākas dejotājas no ierastā sastāva ir devušās studēt ārpus Latvijas, vai nevar dejošanu apvienot ar darbu, tādēļ gaidīsim uz atlasi visas, kas vēlas izmēģināt spēkus un izmantot šo lielisko izdevību, bez maksas apgūt dejošanas prasmes,” stāsta „Night & Day” deju studijas vadītāja Linda Paulauska, kuras uzraudzībā karsējas ar panākumiem darbojušās visus iepriekšējos gadus. „Kluba organizētajā pirmajā atlasē uz to ieradās vairākas meitenes, kurām nebija pieredze, bet spēja atlases laikā parādīt, ka ir prasmīgas un nu jau ir kļuvušas par teju profesionālām karsējām un lepojas, ka pārstāv Jelgavas pilsētas komandu.”

Uz BK “Jelgava” atlasi aicinātas visas daiļā dzimuma pārstāves vecumā no 16 līdz 25 gadiem, kuras sevi uzskata par skaistām, atraktīvām, pozitīvām, smaidīgām, komunikablām un ar dejot prasmes pamatiem. Iepriekšēja pieredze dejošanā nav obligāta.

Atlase notiks “Night & Day” deju studijas vadītājas Lindas Paulauskas vadībā, kas ir viena no kolorītākajām un atpazīstamākajām personībām Latvijas dejotāju starpā. L.Paulauskai palīdzēs viņas kolēģes no studijas, savukārt žūrijas komisijā būs arī vairāki BK “Jelgava” pārstāvji un spēlētāji.

Basketbola kluba “Jelgava” kolektīvs cer uz lielu atsaucību, jo šī ir lieliska iespēja kļūt par daļu no kluba. Dejotājām būs iespēja vismaz divas reizes nedēļā trenēties bez maksas. Karsējas tiks arī apgādātas ar attiecīgo ekipējumu un apģērbu.

Šī ir lieliska iespēja meitenēm parādīt savu talantu un dejot prasmes. Ceram, ka Jelgavas pilsētas un rajona daiļavas, un Latvijas Lauksaimniecības universitātes studentes neliks vilties un kopīgiem spēkiem spēs izveidot labu atbalsta komandu puišiem laukumā.

Sezonas laikā notiek arī dažādi kluba karsējmeiteņu konkursi tā, ka pastāv arī lielas izaugsmes iespējas šajā jomā. Ir arī laba iespēja kļūt atpazīstamām un populārām. Jāsper tikai drošs solis un jāierodas uz atlasi.

Atlase notiks trešdien, `16.septembrī plkst. 19.30 Jelgavas sporta hallē, Mātera ielā 44a uz otrā laukuma.

Atlasei var pieteikties rakstot uz e-pastu [email protected], vai ierodoties uz vietas. Uz pasākumu vēlams ierasties deju, vai sporta tērpā. Būs pieejamas ģērbtuves.