“Jelgavas” būt, vai nebūt turpināsies Mārupē pret “Barons/LDz”

28.martā, plkst. 18.30 Mārupes sporta centrā norisināsies kārtējā “Aldaris” Latvijas Basketbola līgas spēle, kurā basketbola klubs “Jelgava” tiksies ar mājiniekiem “Barons/LDz”. Laukuma saimnieki turnīra tabulā patlaban atrodas par vienu pozīciju augstāk un ir jelgavnieku tiešie konkurenti cīņā par iekļūšanu iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

 

Pēc 25.martā izcīnītās uzvaras savā laukumā pār BK “Jēkabpils” ar 91:75, “Jelgavas” komanda ar pārliecību pierādīja, ka ir gatava plēsties par iekļūšanu “Aldaris” LBL izslēgšanas spēlēs, gluži kā savainots meža zvērs. Turklāt spēles kvalitāte parādīja, ka Mārtiņa Gulbja un Gata Justoviča vadītā vienība ir gatava “play-off” līmenim.

 

Nākamais pretinieks ir “Barons/LDz”, par kuru daudz runāts basketbola aizkulisēs un medijos visas sezonas laikā, gan pozitīvi, gan pārsvarā tomēr negatīvi. Mūsu sestdienas spēles pretinieki ir komanda, kuras sastāvā visas sezonas laikā notikušas vislielākās izmaiņas. No sezonas sākuma līdz šim brīdim to pametuši seši spēlētāji un notikusi arī galvenā trenera maiņa. Savukārt bez 11 latviešu bāleliņiem, “Barons” rindas cenšas spodrināt horvāts Mateo Kedžo un ukraiņi – Dmitro Gļebovs un Pavlo Burenko.

 

“Barons/LDz” bilance uz šo brīdi ir 14 uzvaras un 13 zaudējumi, bet jelgavniekiem, kas šiem cieši seko ir 12 uzvaras un 15 zaudējumi. Jāpiemin, ka “baroni” turpina spēlēt kā pa viļņiem, vēl nesen spējuši pieveikt spēcīgo „Liepāja/Triobet”, pēcāk piedzīvojuši zaudējumus pagarinājumā “Jēkabpilij” un pārsteidzoši piekāpušies turnīra pastarītei Latvijas Universitātei ar 60:70.

 

Vēlam veiksmi mūsu komandai!