Krestiņins: “Gatavojos spēlei pret Jūrmalu, par “slam-dunk” konkursu vēl nedomāju”

21.februārī Ventspilī norisināsies “Aldaris” Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēle, kā arī meistarības un prasmju konkursi, kuros piedalīsies vairāki basketbola kluba “Jelgava” spēlētāji. Lietuviešu basketbolists Deniss Krestiņins atzīst, ka iedvesmu “slam-dunk” konkursam smēlies no nesen notikušās Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) visu zvaigžņu nedēļas aktivitātēm.

“Šī būs mana pirmā Zvaigžņu spēle kā profesionālam basketbolistam. Man tas ir zīmīgs notikums manā karjerā un ar nepacietību gaidu šo pasākumu,” ar aizrautību stāsta D. Krestiņins. “Lai arī esmu šīs gada LBL “slam-dunk” konkursa dalībnieks, patlaban neatliek laika domāt par iespējamiem trikiem, ko demonstrēt konkursa laikā, jo galvenā prioritāte ir ceturtdienas regulārā čempionāta sezonas spēle pret “Jūrmala/Fēnikss”. Taču esmu guvis iedvesmu no Amerikā nesen aizvadītās visu zvaigžņu nedēļas, ko translēja arī televīzijā. Katrā ziņā tādu līmeni sasniegt ir grūti, taču idejas konkursam var pasmelties.”

Bez lietuviešu leģionāra, kurš pārstāvēs “Jelgavu” un piedalīsies “Aldaris” “slam-dunk” konkursā, vēl “Ventspils miesnieka” tālmetienu konkursā piedalīsies jelgavnieki Dāvis Geks un Rihards Ginters, kurš saņēmis “wild card”, kā viens no līgas precīzākajiem snaiperiem, bet “Sportland” meistarības konkursā startēs Kristaps Pļavnieks. Ar pārējiem dalībniekiem ekspress intervijas gaidāmas visas nedēļas garumā. Jāpiemin, ka arī karsējmeiteņu deju konkursā trešo gadu pēc kārtas piedalīsies BK “Jelgava” dancotājas.

BK “Jelgava” ceturtdien, 19.februārī plkst. 19.00 Jelgavas sporta hallē, Mātera ielā 44a aizvadīs kārtēji “Aldaris” LBL regulārās sezonas spēli, tiekoties ar “Jūrmala/Fēnikss”.