“Jelgava” atklāšanas spēlē piekāpjas “vefiņam”

1.oktobrī Zemgales olimpiskajā centrā (ZOC) Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2014./2015.gada sezonas pirmajā spēlē BK”Jelgava” vairāk nekā 600 skatītāju priekšā piekāpās vienam no Latvijas titulētākajiem klubiem “VEF Rīga” ar rezultātu 55:80.

Jelgavnieki maču iesāka itin sekmīgi, pat vairākas reizes esot vadībā un neļaujot pretiniekiem viegli gūt grozus. Lai arī turpmākajā spēles gaitā viesu komandas meistarība un pieredze sāka izpausties krietni ievērojamāk, patīkami, ka Mārtiņa Gulbja vadītie spēlētāji visas spēles gaitā katrā epizodē cīnījās līdz galam un par velti neko neatdeva.

Rezultatīvākais spēlētājs šodien mačā pret “VEF Rīga” bija jelgavnieks Kristaps Pļavnieks, kurš guva 17 punktus pret savu bijušo klubu. Dāvis Geks pievienojās ar 12 punktiem, savukārt lietuviešu uzbrucējs Denis Krestinins guva astoņus punktus, izcīnīja deviņas bumbas zem groziem, izprovocēja pretinieku deviņas reizes pārkāpt noteikumus un bloķēja četrus metienus.

 

Nākamo spēli jelgavnieki aizvadīs piektdien, 3.oktobrī Zemgales olimpiskajā centrā, kas tiksies ar basketbola klubu “Ventspils”.

Spēles protokols

Mārtiņa Gulbja pēc spēles komentārs